Πολιτική Επιστροφών

Έλαβες το προϊόν που παρήγγειλες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θέλεις να το αλλάξεις; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε αλλαγή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
«Καρκαλέτση κ’ σια Ε.Ε» AndieKat
Αβαντων 56 κ Κριεζη,
34132, Χαλκιδα , τηλ:2221060225
Το κόστος επιστροφής καλύπτεται απο τον πελάτη. Για επιστροφές εντός Ελλάδος μπορείς να στείλεις το δέμα με ΕΛΤΑ Courier ή Speedex με χρέωση παραλήπτη. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος επιστροφής είναι €3 και προστίθεται στην καινούργια σου παραγγελία.  Μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη εταιρία courier με χρέωση και ευθύνη του πελάτη. Οι επιστροφές δεν γίνονται δεκτές όταν επιστρέφονται με απλό ταχυδρομείο.
Σε περίπτωση που δεν έχει βρεθεί προϊόν για αντικατάσταση υπάρχει εναλλακτικά η επιλογή πιστωτικού υπολοίπου που μπορεί να εξαργυρωθεί  εντός τριών μηνών.
Επιστροφή  προϊόντος είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, μόνο αν:
(α) αποσταλεί, μαζί με το προϊόν, η απόδειξη λιανικής πώλησης
(β) το προϊόν παραμένει στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε (δεν έχει χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί, σιδερωθεί ή/και φθαρεί κατά οποιονδήποτε τρόπο) και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες/καρτελάκια
(γ) έχει επιστραφεί και η συσκευασία του προϊόντος σε περίπτωση συσκευασίας (υποδήματα)
Με την επιφύλαξη των παραπάνω, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις αντικατάσταση  προϊόντος (διαφορετικό νούμερο, χρώμα ή κάποιο άλλο προϊόν) ή έκδοση πιστωτικού.
Τα προιόντα που βρίσκονται στην κατηγορία ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μπορούν να αλλαχθούν μόνο με προιόντα απο την αντίστοιχη κατηγορία.
Σε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης λόγω ελαττωματικότητας τα έξοδα αποστολής θα καλύπτονται από την εταιρίας μας.
Ακύρωση Παραγγελίας
Για να ακυρώσεις την παραγγελία σου, στείλε μας απλά ένα email στο [email protected]
SCROLL UP