Πολιτική Επιστροφών

Έλαβες το προϊόν που παρήγγειλες από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και θέλεις να το αλλάξεις; Κανένα πρόβλημα. Μπορείς να πραγματοποιήσεις οποιαδήποτε αλλαγή, επιστροφή εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η διεύθυνση επιστροφής είναι η ακόλουθη:
«Καρκαλέτση κ’ σια Ε.Ε» AndieKat
Αβαντων 56 κ Κριεζη,
34132, Χαλκιδα , τηλ:2221060225
Το κόστος επιστροφής (€3) επιβαρύνει τον πελάτη και αφαιρείται από το ποσό της επιστροφής. Η χρέωση επιστροφής των €23 ισχύει μόνο αν χρησιμοποιηθεί η εταιρία ΕΛΤΑ Courier ή Speedex με χρέωση παραλήπτη. Για την επιστροφή προϊόντος μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε άλλη εταιρία με χρέωση και ευθύνη του πελάτη.
Το συνολικό κόστος της αγοράς (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής (€3), επιστροφής (€3) και αντικαταβολής (€2,5) ) θα επιστραφεί κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έλαβε χώρα η εξόφληση της σχετικής αγοράς. Σε περίπτωση αντικαταβολής, το χρηματικό ποσό θα κατατίθεται σε όποιον λογαριασμό επιθυμείς, μετά από σχετική επικοινωνία.
Επιστροφή χρημάτων/αντικατάσταση προϊόντος είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί, μόνο αν:
(α) αποσταλεί, μαζί με το προϊόν, η απόδειξη λιανικής πώλησης
(β) το προϊόν παραμένει στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε (δεν έχει χρησιμοποιηθεί, φορεθεί, λερωθεί, σιδερωθεί ή/και φθαρεί κατά οποιονδήποτε τρόπο) και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες/καρτελάκια
(γ) έχει επιστραφεί και η συσκευασία του προϊόντος σε περίπτωση συσκευασίας (υποδήματα)
Με την επιφύλαξη των παραπάνω, έχεις το δικαίωμα να ζητήσεις αντικατάσταση  προϊόντος (διαφορετικό νούμερο, χρώμα ή κάποιο άλλο προϊόν) ή επιστροφή χρημάτων.
Σε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης λόγω ελαττωματικότητας τα έξοδα αποστολής θα επιβαρύνουν την εταιρεία και όχι τον πελάτη.
Ακύρωση Παραγγελίας
Για να ακυρώσεις την παραγγελία σου, στείλε μας απλά ένα email στο info@andiekat.com
Η επιστροφή χρημάτων ισχύει μόνο για τις ηλεκτρονικές αγορές και όχι για τις αγορές που πραγματοποιούνται από τα φυσικά μας καταστήματα.
SCROLL UP